På tur i vintervejret

Vær forberedt, uanset hvor turen bringer dig hen. Udforsk Kay Bojesens designs i rustfrit stål, skabt til at holde og fungere i alle slags forhold, gennem generationer og på alle dine eventyr.

Rejsesættet

Rejsesættet er et must-have i tasken, når du planlægger en hel dag på pisten, eller en lang gåtur med picnic i det friske vejr. Pak dit favoritbestik og en lille serviet i det lille rejsesæt ståletui og vær altid klar til at nyde et måltid eller snack, når du har lyst til en velfortjent pause på turen.

Rejsesættet består af et etui med frokostgaffel, frokostkniv og lille dessertske i enten mat eller blankt rustfrit stål.

STÅLKRUSET

Det rustfri stålkrus fra Kay Bojesen, har en praktisk størrelse, formet efter bekvemmelighed og komfort. Det er ideelt, når du har brug for en kold forfriskning eller skal have varmen igen oppe i højderne eller efter et koldt gys.

Det holdbare krus kan nemt pakkes ned i tasken, eller hænges fast på rygsækken med en karabinhage. Lad det bringe glæde på både de korte ture og længere rejser.

SHOP UDENDØRSPRODUKTER