BARSERIE

Kay Bojesen barserie er skabt i poleret rustfri stål, som på samme tid er et funktionelt materiale, der åbner op for forskellige anvendelsesmuligheder, ligesom det er en hyldest til det oprindelige blanke sølvtøj.

Fra slutningen af 1920’erne og ind i 1950’erne formgav Kay Bojesen en hel barserie i sølv, hvorfra udvalgte produkter nu relanceres i henholdsvis poleret stål og glas. Blandt nyhederne findes en vinkøler, shaker, isspand, stålbakke, cocktailske, cocktailmixer og drikkeglas, som alle er skabt ud fra Kay Bojesens originale sølvdesigns.

Viser alle 6 resultater

Barserie til hjemmebaren og den professionelle cocktailbar 

Kay Bojesen retter, med denne serie, blikket mod barskabet og lancerer en komplet barserie bestående af det essentielle udstyr til såvel hjemmebaren som den professionelle cocktailbar. Barserien føjer dermed endnu et ben til Kay Bojesens nuværende portefølje, opbygget af originaldesigns i stål og porcelæn til bord, køkken og hjem.

Små ændringer er blevet tilføjet til de oprindelige designs, heriblandt materialevalget, hvor sølvet er blevet udskiftet med glas og poleret rustfrit stål, dog med det oprindelige bløde og minimalistiske formsprog bibeholdt. Barserien bærer præg af Kay Bojesens karakteristiske særkende i form af funktionelle stringente og organiske former.