JUL MED KAY BOJESEN

Juletiden er endnu en gang over os, og det betyder for mange, at det er tid til at finde julepynten frem, skrive ønskelisten og få købt gaver til familie, venner, kære – og måske endda lidt til sig selv.

Kay Bojesen og hans hustru, Erna, var selv vilde med julehøjtiden. De pyntede op i hjemmet i Bellavista og holdt mange julekomsammener, med alt, der hørte sig til af hjemmebag og julemad. Naturligvis blev alt anrettet på Kays smukke sølvtøj og serveret med Grand Prix bestikket.

Vi har samlet nogle af vores julefavoritter her, så du nemt kan komme omkring alle højtidens måltider, arrangementer og julegaveindkøb.

GAVEGUIDE

JULEGAVER & VÆRTINDEGAVER

Vi har samlet nogle af vores mest populære varer og bestiksæt og inddelt dem i forskellige prisklasser, så du nemt kan finde en skræddersyet gave, der passer til dit budget.

DÆK JULEBORDET

JULEBORD & BESTIK TIL BORDET

Lækker julemad spiller en stor rolle i de fleste danske hjem. Julemåltidet fortjener derfor naturligvis at blive nydt i godt selskab og serveret med flot og funktionelt bestik og porcelæn.

JULEGAVER PÅ TILBUD

TILBUD PÅ POPULÆRE JULEGAVEIDÉER

Udforsk juletilbuddene blandt alle de mest populære produkter og gavesæt fra Kay Bojesen. Find de helt rigtige gaver til hele familien med kun få klik!

Julegaver under 500 dkk

Hos Kay Bojesen finder du et væld af gode gaver, som ikke behøver at sprænge budgettet. Vi har samlet vores bud på gaver til alle aldersgrupper og hjem. Her er både noget til familiens yngste og gaver selv personen, der ejer alt, vil værdsætte.

Julegaver under 1000 DKK

Leder du efter en gave, som er lidt udover det sædvanlige, kan du søge inspiration her. Hos Kay Bojesen finder du både de mere eksklusive gaver til dine kære og de gode porcelæns- og bestiksæt, der kan supplere indretningen i ethvert hjem eller give en god start til den nye udflytter.

JULEGAVER OVER 1000 DKK

Er du på udkig efter en ekstraordinær gave, som skal bringe glæde og gode minder hele livet igennem, kan du lade dig inspirere af de eksklusive designs fra Kay Bojesen

Værtsgaver

Mangler du en lille gave til værten og værtinden, til mandelgaven, pakkekalenderen, adventsgaven, eller blot et lille stykke selvforkælelse midt i den travle juletid – så kan du finde nogle gode bud lige her.

VÆRTINDEGAVE MED
SALTSKE

VÆRTINDEGAVE MED DRESSINGSKE

VÆRTINDEGAVE MED
STEGEGAFFEL

JULEBORDET

Julebordet spiller altid en væsentlig rolle ved juletid. Det bliver personligt dekoreret og findes i alle konstellationer. Hvad end det er spækket med traditionelle, danske juleretter eller andre lækkerier, er det væsentligste ved julebordet, at det bringer folk sammen og er noget vi samles omkring.

SERVERINGSBESTIK

Når det kommer til at dele et lækkert måltid, går det altid lettest med godt og funktionelt bestik ved hånden. Med Kay Bojesens forskellige serveringssæt kommer du nemt omkring alle julens måltider. Her finder du både bestik der egner sig godt til de store salater, kartoffelskålen, fadet med grøntsager, til sovsen og ikke mindst stegen.

SPISESTEL

Vi har fundet en bred vifte af fade og skåle frem, som nemt kan bruges til at supplere og indgå i alle former for juleopdækning. Her finder du dybe skåle til rødkålen og tilbehøret, porcelænstallerkener og porcelænsfade i alle størrelser, serveringsbræt til den lille hapser eller julekonfekten, samt vores smukke stålskåle, der er perfekte til risalamanden, mandarinerne eller de farverige julesalater.

GRAND PRIX BESTIK

Kay Bojesens ikoniske Grand Prix bestik blev formgivet ud fra ønsket om at skabe funktionelle redskaber til spisebordet, uanset hvad der står på menuen. Her finder du et lille udpluk af vores bestikdele, der hjælper til at gøre madoplevelsen lige en anelse bedre. Kom gennem både forret, hovedret, dessert og snacks med godt værktøj i mat eller poleret rustfrit stål.

GLÆDELIG JUL FRA KAY BOJESEN-TEAMET