fbpx

JULEINSPIRATION MED KAY BOJESEN

Julen er endnu en gang over os, og det er derfor igen tid til at få pyntet hjemmet, skrevet ønskelisten og få købt gaverne til manden, barnet eller veninden. Vi har fundet Kay Bojesens favoritter frem og sørget for at der er en masse at vælge imellem, i alle prisklasser. 
 God jul fra alle her hos Kay Bojesen!

JULEGAVER TIL UNDER 300 KR

Hos Kay Bojesen finder du mange gode gaver, som ikke springer budgettet. Der er både til ham, hende, veninden og barnet. Nedenfor finder du et udvalg af Kay Bojesens favoritter til under 300 kroner.

JULEGAVER MELLEM 300-499 KR

Gå på opdagelse blandt Kay Bojesens design – lige fra stål og porcelæn til træ. Hos Kay Bojesen får du meget for pengene. Billederne nedenfor viser alle varer som koster mellem 300-499 kroner.

JULEGAVER MELLEM 500-999 KR

Gemmer den perfekte julegave sig under denne tekst? For mellem 500-999 kroner kan du både købe julegaven til kæresten, moren eller barnet som skal til at flytte hjemmefra.

JULEGAVER TIL OVER 999 KR

Kay Bojesen har samlet et par af klassikerne nedenfor. Lige fra sølvarmbåndet og den smukke VISTA stage til 16-delssættet, til den garvede samler eller blot personen som vil påbegynde bestiksamlingen.

JULEBORDET

Julen er hjerternes fest og for mange betyder det at sætte sig ned om middagsbordet, og spise dejlig mad og nyde hinandens selskab.
Mangler du inspiration eller bestik til julebordet så frygt ej. Kay Bojesen har bestik til enhver person samt anretning på julebordet.

jUL MED MED KAY BOJESEN: BESØG OS PÅ NIKOLAJ PLADS I HJERTET AF KØBENHAVN

Kig forbi Kay Bojesen butikken på Nikolaj Plads 7, og se hele Kay Bojesens sortiment. Her er det muligt at købe Kay Bojesens verdenskendte Grand Prix bestik, porcelænsserien KAY, den ikoniske Kongelige Garder og meget mere. Der er skabt et miljø omkring Kay Bojesens designs, og du har her muligheden for at være den første til at se nyheder fra Kay Bojesen.

Butikken holder naturligvis åbent op til jul. Se alle åbningstider her.

Vi glæder os til at se dig!

Du finder os her:
Kay Bojesen Butik hos Stone 
Nikolaj Plads 7
1067 København K

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.