Kay Bojesen Showroom

Kay Bojesens showroom er lokaliseret på Nikolaj Plads i hjertet af København. Her kan du opleve Kay Bojesens designunivers i charmerende og unikke rammer, modtage vejledning om produkterne, samt være blandt de første til at se nærmere på de seneste nyheder fra Kay Bojesen.

 

Kay Bojesen showroom hos Stone
Nikolaj Plads 7, 1067 København K
Telefon: +45 33 11 88 08
Email: kontakt@stone.dk

By appointment only

Kom forbi og få fortalt anekdoter fra Kay Bojesens liv, hør historierne bag de anerkendte designs og modtag rådgivning til dit næste køb.

Hvad end det er det prisbelønnede Grand Prix bestik, de ikoniske træfigurer, porcelænsserien KAY, de Kongelige Gardere eller VISTA vasen, du er på udkig efter, glæder vi os til at byde dig velkommen i vores showroom mindt i København K.

Kay Bojesens showroom hos Stone

Stone indtog de majestætiske lokaler på Nikolaj Plads i indre København i 1993. Fra da af har den fredede matrikel huset en smuk frisør med store vinduer fra gulv til loft, der giver frit udsyn til Sankt Nikolaj Kirken og livet på de charmerende brosten omkring pladsen.

Frisørsalonens navn udspringer fra den tonstunge granitsten, som svæver midt i rummet på en søjle af lys, og næppe er til at overse, når man træder ind i lokalet.

Siden hen er Kay Bojesen rykket ind og blevet en del af den enestående kombinerede frisør og Kay Bojesen showroom. Med sin helt centrale placering midt i Københavns eksklusive shopping område, er butikken helt bestemt et besøg værd. Her samles Kay Bojesen-interesserede gæster fra hele verden, for at se nærmere på- og høre mere om historien bag de ikoniske designs.

Når man stikker hovedet indenfor, står frisør Peter Rosenqvist, gift med Kay Bojesens barnebarn, Sus Bojesen Rosenqvist, altid klar til at fortælle og vise frem af de klassiske designs, samt om de nyere tilføjelser til Kay Bojesens sortiment, som alt sammen stammer fra det originale sølvarkiv.

Kay Bojesen Bredgade

KAY BOJESENS LEGENDARISKE BUTIK OG VÆRKSTED I BREDGADE

Fra 1932 til 1990 havde Kay Bojesen sin butik og værksted i et kælderlokale på Bredgade 47 i København K med udsigt til Marmorkirken.

Butikken var et mekka af figurer, træ, sølvtøj og legetøj, og oftest kunne man møde Kays fru Erna bag kasseapparatet. Imens befandt Kay sig i baglokalet og udtænkte nye idéer og produkter, eller lavede spilopper med børnebørnene på gulvet i butikken. Da det yngste barnebarn i flokken, Sus, blev gammel nok, begyndte hun at hjælpe til i sin bedstefars butik, og assisterede sin far, Otto Bojesen, med at kvalitetssikre træfigurerne, før hun åbnede sin egen butik med farfarens designs.

I dag har udsigten fra Kay Bojesen butikken rykket sig til Sankt Nikolaj Kirken, men familien er stadig et vigtigt omdrejningspunkt for videreførelsen af designarven.