Firmagaver fra Kay Bojesen

På denne side findes et uddrag af de mest populære firmagaveløsninger, som tilbydes fra Kay Bojesen ApS’ sortiment af varer, oplagte til julegaver og jubilæumsgaver til virksomheder af alle størrelser.

For yderligere information eller drøftelse af jeres muligheder, er du velkommen til at kontakte os via mail på firmagaver@kaybojesen.dk

Grand Prix kaviarske

Udover Kay Bojesens prisvindende samling af Grand Prix bestik til alle måltider, har han også skabt en række multifunktionelt serveringsbestik.

Blandt disse finder du det mindste medlem af Grand Prix-familien. Selvom den er navngivet ‘saltske’, er den lige så perfekt til kaviar og andre små serveringer.

Den lille saltske er designet af Kay Bojesen som del af Grand Prix serien. Skeen måler 6,9 cm og fås i både poleret og mat rustfrit stål.

Skeen er oprindeligt skabt til at passe i et lille saltkar med flagesalt. Den egner sig dog lige så fint til at komme omkring i det lille glas med rogn, til at servere en delikat mængde sennep eller skarp sovs til maden, til at strø tørre krydderier, og naturligvis som opdækning til alle spisende gæster, der skal nyde en bid kaviar.

527 / 527p

Grand Prix fiskebestik

Nogle af de mere specialiserede Grand Prix-dele er intelligent designet til at kombinere funktionalitet og æstetik. Bestikket til fisk og skaldyr er glimrende eksempler på dette.

Kay Bojesens fiskegaffel, fiskekniv og hummergaffel måler henholdsvis 17, 19 og 19,7 cm. Alle delene indgår i Grand Prix serien og fås i både poleret og mat rustfrit stål.

Fiskegaffel og -kniv er perfekte til at håndtere   særligt fladfisk, hvor knivens skarpe spids er godt egnet til at filetere fisken. Her er også gaflens unikke tænder nyttige, og mindst lige så dekorative til brug ved andre måltider. Hummergaflen er udformet i samme funktionelle og elegante formsprog, hvor begge ender kan anvendes til håndtere skaldyr og tilbehør.

105 / 105p

Firmagaver skræddersyet til din virksomhed

Kay Bojesen tilbyder mange muligheder for at tilføje et personligt præg til jeres firmagaver. Få jeres virksomheds logo indgraveret på produkter i stål og porcelæn. Tilføj en mere eksklusiv finish i guld eller en farve efter eget valg til interiør produkter i stål. Eller få emballagen til udvalgte produkter personligt tilpasset med et budskab eller logo. 

FIRMAGAVER SKRÆDDERSYET
TIL DIN VIRKSOMHED

Kay Bojesen tilbyder mange muligheder for at tilføje et personligt præg til jeres firmagaver. Få jeres virksomheds logo indgraveret på produkter i stål og porcelæn. Tilføj en mere eksklusiv finish i guld eller en farve efter eget valg til interiør produkter i stål. Eller få emballagen til udvalgte produkter personligt tilpasset med et budskab eller logo. 

fade

WING fade

De aflange fade fås i fire størrelser, der er ideelle til små forretter, deleretter og desserter. Fadene kan stables oven på de fleste middagstallerkener og skåle, for en elegant og kreativ borddækning.

WING fadene er tilgængelige med længder på hhv. 20, 30, 40 og 55 cm, alle hånddyppet i hvidt porcelæn.

Fadene har deres form fra en bakke i teaktræ, som Kay Bojesen designede i 1950’erne, tilpasset et sølvfiskefad. 

Bakken blev relanceret i 2017 i porcelæn, hvilket åbnede op for en bred vifte af nye anvendelsesmuligheder, både som del af borddækningen og til opbevaring. 

 

216 / 217 / 218

Poleret ståltallerken

Den smukke, skinnende tallerken tilføjer et ekstraordinært præg til enhver servering. Brug den til at præsentere desserter eller forretter og lad farverne reflektere i det polerede stål.

Kombiner med enhver Grand Prix bestikdel i poleret stål, for at gøre anretningen komplet.

Den dybe tallerken i poleret rustfrit stål har en diameter på 16,3 cm og er designet af Kay Bojesen.

Den elegante tallerken er smuk til både supper, forretter, morgenmad og desserter, hvor den spejler sit indholds farver og tilføjer et festligt touch til borddækning og picnic.

251p / 552p

Kay Bojesen KAY NEST skål i poleret stål

NEST skål

Poleret rustfrit stål er det materiale, der minder mest om Kay Bojesens originale sølv designs.
Med sin refleksive natur, lyser skålen i poleret rustfrit stål ethvert hjørne af dit hjem op.

NEST skålen fås i to størrelser; Ø27 cm og Ø23 cm, både i komplet poleret rustfrit stål, samt med en poleret inderside og yderside i sort ædelstål.

Designet er skabt af Kay Bojesen, og oprindeligt udformet i sølv. Det polerede stål har de samme skinnende og reflekterende kvaliteter, som betagede Kay Bojesen, da han skabte skålen til jordbær. Det rustfri materiale kan både anvendes i køkkenet eller blot til dekoration i hjemmet.

260p / 261p

NEST porcelænsskål

Kay Bojesens porcelæn er hånddyppet i en tyk hvid glasur. Dette bidrager til et stramt og funktionelt udtryk, som samtidig giver en varm og blød fornemmelse.

NEST skålen er hånddyppet i hvidt porcelæn og måler 24 cm i diameter. Formen er skabt af Kay Bojesen, oprindeligt til en skål i sølv.

Den praktiske form gør NEST skålen særligt egnet til at servere varme retter, som på grund af sidernes krumning holder varmen godt. Skålen er tilmed ovnfast og kan gå i opvaskemaskinen. 

Derudover er porcelænsskålen en smuk tilføjelse til hjemmet kroge, hvor den bløde facon tilføjer en dekorativ dimension til rummet. 

202

VISTA VASE & STAGE

Alsidigheden af denne kombinerede vase og lysestage gør det muligt at skabe et varieret og personligt udtryk. Det er op til dig, om du blot vil bruge den som en lysestage, en vase til årstidens blomster eller en kombination af begge.
Stagens udseende kan tilpasses i uendelige variationer, alt efter hvordan den anvendes, den pågældende årstid og din personlige stil.

Skab enkle og elegante borddekorationer, der fremviser hver blomst og stearinlys bedst muligt, og gør, at de kan nydes fra alle vinkler.

VISTA stagen fås i mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål og sort rustfrit ædelstål. Stagens tre cylindre har en højde på hhv. 14, 19 og 24 cm.

Kay Bojesens oprindelige design er blevet tilført en ny dimension, for at tillade multifunktionel brug. I hvert cylinder er en stålindsats, som kan tages ud for at blive renset for stearin eller blive genopfyldt med vand.

230 / 231 / 232

Glas, shaker og hankeske fra Kay Bojesens barserie

Bar-serien

I begyndelsen af det 20. århundrede designede Kay Bojesen en hel barserie i sølv.

Det originale sølvtøj er nu blevet relanceret i poleret rustfrit stål, hvilket giver hele bar-serien et karakteristisk stilrent, sofistikeret udtryk.

410 / 310 / 554

Shake it

Flagskibet for barserien er den ikoniske shaker, som ligger sikkert og fast i hånden.

Kombinationen af den smukke, afrundede silhuet, der er udformet med en festlig poleret ståloverflade, gør shakeren til et sofistikeret stykke bar-udstyr, som er en elegant tilføjelse til enhver bar.

Shakeren består af tre dele, er skabt i poleret rustfrit stål, og kan rumme op til 90 cl væske. 

Dens særlige dimensioner og runde silhuet gør, at den kan shakes i en enkelt hånd, samtidig med, at den har et imponerende rumfang. 

410

Glas

Glasset har en unik afrundet form, der passer perfekt i alle hænder og er velegnet til et glas koldt vand, lige så vel som til en syrlig whisky sour.

Glassets form oprinder fra Kay Bojesens design til et whiskybæger i sølv, som er blevet forstørret en anelse. Glasset rummer 20 cl og kommer i en 2-pak.

310

Cocktail mixere

De rigtige værktøjer gør forskellen.
Cocktailskeen og -mixeren er fremragende til at kombinere drinks og tilføje pynt, og latteskeen er den trofaste ledsager til enhver forfriskning serveret i et højt glas.

Cocktailskeen og Cocktailmixeren er udformet i poleret rustfrit stål, og matcher dermed resten af bar-serien. Begge dele har en længde på 25.5 cm og er designet af Kay Bojesen.

526 / 412 / 411

Vinkøler og bakke

Vin- og flaskekølerens enestående form og rummelighed gør den velegnet til at rumme en eller to flasker. Designet er både skarpt og blødt, og udformet i udsøgt, reflekterende stål, hvilket betyder, at det altid tilføjer
lidt ekstra til bordet.

Kay Bojesens smukke sølvfad er blevet genintroduceret i poleret stål, som deler sølvets reflekterende og skinnende egenskaber, hvilket tilfører et festligt præg til enhver opdækning og servering. Anvend bakken som et dekorativt element i baren, til at servere cocktails eller til at anrette små appetitvækkere og snacks på.

Vinkøleren har en unik form, der passer perfekt til to flasker. Den er udformet i poleret rustfrit stål og har en højde på 20 cm. Sølvbakken er ligeledes i poleret rustfrit stål og måler Ø29 cm.

Begge dele er formgivet af Kay Bojesen, oprindeligt i sølv. Sølvfadet ligner sin foregænger 1:1, hvorimod formen på vinkøleren oprindeligt blev skabt til en saucekande, som er blevet forstørret op.

224 / 420

Isspand

Den elegante isspand kombinerer bløde linjer med skarpe kanter. Dens smarte dimensioner giver den en rummelighed på 1,5 liter.
Designet gør det nemt altid at være klar til at servere alt “on the rocks”, iskoldt og med stil.

Den eksklusive isspand rummer 1,5 liter og er skabt i poleret rustfrit stål med et håndtag i træ. Isspanden er designet af Kay Bojesen. 

440

Sign up for B2B news from Kay Bojesen