fbpx

GAVER TIL ENHVER ANLEDNING

Gå på opdagelse blandt alverdens Kay Bojesen produkter og find den gave der falder allerbedst i din smag. Her kan du både finde inspiration til bryllupsgaven, studentergaven, julegaven og værtindegaven. 

 FLYT HJEMMEFRA

EN NY BEGYNDELSE

Mangler du gaven housewarmingen eller idéer til ønskelisten eller blot lidt selvforkælelse? Om du ønsker at starte din bestiksamling med Kay Bojesens Grand Prix serie eller kaste dig ud i KAY porcelæns delene, med middags og frokost tallerkner. Hvis du er i tvivl, kan du opstarte samlingen med den lille Kongelige Garder, som kan vogte over dit nye hjem.

> Find den perfekte gave

 

BRYLLUP

EN GAVE FOR LIVET

Kay Bojesen var en festlig mand og aldrig bleg for en god fest! Den store dag skal selvfølgelig fejres i bedste Kay Bojesen stil. Her har vi samlet nogle gaveideer, der holder og vil følge parret i mange år fremover.

> Få inspiration til bryllupsgaven

STUDENT

TILLYKKE MED HUEN

Studenter tiden er snart over os!
Gå på opdagelse blandt De Kongelige Gardere og find den der passer allerbedst til den kommende student.

> Få inspiration til studentergaven

gavekort

GAVEKORT TIL KAY BOJESEN

 

Nogle gange kan det være en svær opgave at købe den helt rigtige gave til en person, som man holder af. Så hvorfor ikke give et gavekort til kaybojesen.dk? Her på siden findes et hav af muligheder – om man vil udvide sin bestiksamling, investere i nyt porcelæn eller have den lille Kongelige Garder til at vogte hjemmet.

Et gavekort til kaybojesen.dk gælder i 5 år, og kan bruges på alt her på hjemmesiden.

Gavekortet skal som minimum have en værdi af 100 kr. Vi tilbyder levering direkte til modtagen på mail eller til din egen mail.

> Køb et Kay Bojesen gavekort her

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.