STUDENT MED KAY BOJESEN

Studentertiden er snart over os!
Gå på opdagelse blandt De Kongelige Gardere og find den der passer allerbedst til den kommende student.

student garder

KAY BOJESEN X DBU FANEBÆRER

En unik maskot, skabt i samarbejde mellem DBU og Kay Bojesen ApS til alle danske fodboldfans, der ønsker at hylde de danske spillere og bringe fællesskabsfølelsen fra stadion med hjem i stuerne.

Kay Bojesen x DBU Fanebærer er designet af Kay Bojesen og fremstillet i rustfrit poleret stål. Fanebæreren har DBUs ikoniske logo indgraveret på brystet. Garderen er 11,5 cm høj og måler 18 cm fra fanens bund til top.

KAY BOJESENS FANEBÆRER

Fanebæreren i poleret stål er rank og stolt i uniform med den karakteristiske bjørneskindshue. I højre hånd bærer han dannebrogsflaget, som støttes af højre skulder. Begge garderens arme kan bevæge sig.

Den Kongelige Fanebærer er designet af Kay Bojesen og fremstillet i poleret rustfrit stål. Garderen er 18 cm høj.

Kay Bojesens Kongelige Gardere findes i poleret rustfrit stål, en af dem er sågar belagt med 24 karat guld. Garderne står ranke og stolte i uniform med deres karakteristiske bjørneskindshuer. Da begge arme er bevægelige, er det muligt at ændre på garderens stilling og udtryk

Garderen er en elegant hybrid mellem et stykke legetøj og kunsthåndværk – en tro følgesvend for den kommende student ved alle livets festlige lejligheder. Alle gardere måler 16 cm og er håndpolerede.

FOD TIL DE KONGELIGE GARDERE

Den Kongelige Garder står flot og rank, men kan have brug for lidt støtte på fødselsdagdugen eller på andre ujævne underlag. Nu kan du nu købe en fin diskret fod, som gør at han ikke tilter.
Den Kongelige Garders forreste fod passer perfekt under pladens lille rem, og er herefter fikseret.

SKAL STUDENTERGAVEN GØRES MERE PERSONLIG?

Foden er oplagt til en personlig indgravering i forbindelse med højtider, jubilæer, fejringer og fødselsdage. På den måde kan store begivenheder markeres, samtidig med at gaven gøres mere personlig.

SØLV TIL STUDENTEN

Kay Bojesen var uddannet sølvsmed og brugte de første mange år af hans arbejdsliv, på at udtænke og udvikle bestik og service i sølv. Efterhånden fulgte enkle, men spektakulære sølvsmykker også samlingen. Skal den kommende student foræres en livslang og tidløs gave, kan Kay Bojesens sølvsmykker være det perfekte sted at starte.