fbpx

STUDENT MED KAY BOJESEN

Studenter tiden er snart over os!
Gå på opdagelse blandt De Kongelige Gardere og find den der passer allerbedst til den kommende student.

KAY BOJESENS FANEBÆRER

En af de mere forunderlige opdagelser omhandler Den Kongelige Garder i sølv. Da Kay Bojesens børnebørn skulle tømme deres forældres loft, mange år efter Kays død, var det svært at overskue, hvad man skulle smide ud, opbevare og beholde. Blandt andet fandt de en lille anonym papæske, som raslede. Inden i æsken var der et hav af løsdele – små prøver i kobber af bjørneskindshuer, geværer, arme, ben og torsoer. I blandt disse løsdele lå en færdigsamlet Kongelig Garder i sølv. Ingen i familien havde før set den Kongelige Garder i sølv, og de små løsdele gjorde det tydeligt at se, hvordan Kay Bojesen havde smedet sig frem mod den perfekte vægt og højde.

Fanebæreren i poleret stål er rank og stolt i uniform med den karakteristiske bjørneskindshue. I højre hånd bærer han sit dannebrogsflag som støtter på højre skulder, og begge arme er bevægelige.

Den Kongelige Fanebærer er designet af Kay Bojesen og fremstillet i rustfrit stål. Garderen måler 18 cm og er poleret i hånden.

KØB DIN FANEBÆRER HER

Kay Bojesens Kongelige Gardere findes i 24 karat guld samt i poleret rustfrit stål.
Garderne står ranke og stolte i uniform med deres karakteristiske bjørneskindshuer. Begge arme er bevægelige og geværet hviler på højre skulder.

Garderen er en elegant hybrid mellem et stykke legetøj og kunsthåndværk – en tro følgesvend for den kommende student ved alle livets festlige lejligheder. Begge gardere måler 16 cm og er håndpolerede.

LÆS ENDNU MERE OM DE KONGELIGE GARDERE

FOD TIL DE KONGELIGE GARDERE

Den Kongelige Garder står flot og rank, men kan have brug for lidt støtte på fødselsdagdugen eller på andre ujævne underlag. Nu kan du nu købe en fin diskret fod, som gør at han ikke tilter.
Den Kongelige Garders forreste fod passer perfekt under den lille rem, og er herefter fikseret på sin plads.

Foden er i sandblæst rustfrit stål og måler 8 cm på den lange led og 4 cm på den korte.

Skal gaven gøres mere personlig?

Foden er oplagt til personlig indgravering i forbindelse med højtider, jubilæer, fejringer og fødselsdage. På den måde kan store begivenheder markeres, samt gøre gaven mere personlig.

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.