fbpx

FLYT HJEMMEFRA MED KAY BOJESEN – START DIN BESTIK OG SERVICE SAMLING HER

Mangler du gaven til jul, fødselsdag eller housewarmingen? Idéer til ønskelisten eller blot lidt selvforkælelse? På kaybojesen.dk er der mange muligheder. Om du så ønsker at starte din bestiksamling med Kay Bojesens Grand Prix serie eller kaste dig ud i KAY porcelæns delene, med de nye middags og frokost tallerkner. Hvis du er i tvivl, kan du opstarte samlingen med den lille Kongelige Garder, som kan vogte over dit nye hjem.

Den Kongelige Garder

Den Kongelige Garder

Serveringssættet

Serveringssættet

MUST HAVE:

KAY BOJESEN TALLERKNER

Kay Bojesen var som bekendt sølvsmed, og her i Kay Bojesen er vi så heldige at have tilgang til hele hans sølvunivers.
Kay Bojesen var som en af sin tids mest innovative designere ikke bleg for igen og igen at kaste sig ud i nye materialer til sine eksisterende sølvdesigns. Kay Bojesen ønskede nemlig, at hans designs skulle gøre livet skønnere og nemmere for de mange.

I Kay Bojesens ånd lancerede vi derfor i 2017 en porcelænsserie af fade og skåle taget direkte ud fra hans designs i sølv.
Den nyeste tilføjelse til vores porcelænsserie er en middags- og frokosttallerken med udgangspunkt i en sølvbakke designet af Kay Bojesen.

Tallerkenen er dyppet i en tyk, hvid glasur, har en fin, lille rullet kant, som går perfekt hånd i hånd med de allerede eksisterende porcelænsdele og det verdenskendte Grand Prix bestik.

Tallerknerne er i porcelæn og måler hhv. Ø22 cm og Ø27 cm.
De er designet af Kay Bojesen, og hører til Kay-serien.

KØB frokosttallerknen her

KØB middagstallerknen her

Grand Prix viskestykket
Grand Prix bestikket

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.