For de fleste, leder navnet ’Babette’ tankerne hen på Karen Blixens fortælling om et overdådigt gæstebud, bestående af et hav af franske specialiteter serveret i godt selskab. Og det er heller ikke langt fra visionen bag cateringfirmaet, som, med Morten Falk ved roret, skaber de gastronomiske rammer, der kan bringe folk sammen og forme særlige øjeblikke. Følg med når Morten byder både foråret og Kay Bojesen ind i sit hjem og serverer en række delikate kanapeer, perfekte til forårets sammenkomster.
Bag navnet Babette finder man de to yderst kompetente profiler; Christian Wellendorf og Morten Falk. De er begge uddannet inden for det franske køkken, og har, de sidste mange år, hver især beskæftiget sig med at findyrke kokkekunsten. Dette er kulmineret i det unikke cateringkoncept; Babette, som bringer kulinariske oplevelser af højeste kaliber ud til både store selskaber og events, samt ind i spisestuen til intime middage i gæsternes private rammer. Hvad end anledningen er, formår Babette at skabe et samlingspunkt blandt gæsterne med deres smukke og sirlige anretninger, som kombinerer fransk cuisine med skandinavisk elegance.