Table stories Roskilde Festival hos Chambre

Et gastronomisk partnerskab mellem Roskilde Festival, Restaurant Uformel og Kay Bojesen blev markeret til prøvemiddag i stemningsfyldte rammer

Roskilde Festival hos Chambre  

Denne sommer bliver startskuddet for et gastronomisk samarbejde mellem Roskilde Festival, Restaurant Uformel og Kay Bojesen, som går sammen om at skabe en kvalitetspræget og velsmagende festivaloplevelse i det professionelle arbejds- og netværksområde ‘Backstage Village’.

Som også under den kommende Roskilde Festival, leverede Kay Bojesen Grand Prix bestik, tallerkener og glas, foruden VISTA stager og COOLER vinkøleren til to flasker ved den private prøvemiddag, der blev afholdt i Chambres eksklusive og hyggelige selskabslokaler midt i byen, blot et stenkast fra søster-restauranten Uformel.

Aftenens tre-retters menu, som også vil være at smage i festivaldagene, er udviklet og skabt af topkokken Kasper Correll, som til daglig står i spidsen for Chambre og kommer til at lede an i Roskilde Festivals eksklusive spiseområde for partnere, professionelle og medier.

Menuen er skabt med samme høje standard, der kan opleves hos de resterende af formel family’s restauranter, der blandt andet tæller formel B og Restaurant Palægade, som i forvejen er vant til at dække op med Kay Bojesens designs til bordet.

Partnerskabet mellem Roskilde festival, Restaurant Uformel og Kay Bojesen inviterer til en gourmet spiseoplevelse med udgangspunkt i nordiske traditioner, sæsonbetonede og lokale ingredienser, krydret med internationale indspark, der skal nydes i fællesskab og serveres med godt, dansk design i hænderne.

SHOP PRODUKTER