Bryllupsgaver

BRYLLUPSGAVER

FRA KAY BOJESEN​

Foreningen af to mennesker, der elsker hinanden, er altid en glædens dag, og en fantastisk
anledning til fejring. Kay Bojesen var en festlig mand og aldrig bleg for at deltage i en glad aften.

Vi hjælper dig, der ønsker at forære det nygifte par noget helt særligt, med at finde en unik bryllupsgave til at markere dagen.

DEN IDEELLE BRYLLUPSGAVE

At udvælge den ideelle gave til brudeparret, er ikke altid en nem opgave. Derfor har vi samlet en række unikke gaveidéer, der med sikkerhed vil glæde parret og kunne minde dem om bryllupsdagen mange år frem.

BARSERIEN FRA KAYS ORIGINALE SØLVARKIV

En komplet barserie bestående af det essentielle udstyr til hjemmebaren. Ønsker du at sætte et personligt præg på gaven, kan der elegant indgraveres brudeparrets navne eller den særlige dato på de enkelte produkter.

Med udgangspunkt i Kay Bojesens barserie fra 1920’erne – 1950’erne findes nu en vinkøler, shaker, isspand, stålbakke, cocktailske, cocktailmixer og drikkeglas, som alle er skabt ud fra Kay Bojesens originale sølvdesigns.

SE BARSERIEN →

VISTA – VASE OG LYSESTAGE I ÉN

Den smukke VISTA blev skabt med inspiration fra Kay Bojesen og hans kone, Ernas, fælles hjem i Bellavista ved vandet nord for København. Her nød de sommeren igennem at pynte deres opdækkede bord med blomster fra egen have og stearinlys til middagen.

VISTA forener smukt blomster og stearinlys på en enkel og elegant måde, hvor udtrykket er evigt foranderligt og kan personliggøres med parrets yndlingsblomster.

I hver af VISTA stagens cylindre er der tilføjet en indsats, hvor stearinlys eller blomster kan placeres, og som nemt kan tages ud og rengøres. 

VISTA fås i 3 forskellige materialer; mat stål, poleret stål og sort ædelstål. Den har en højde på 24 cm.   

KØB VISTA →

GAVEN, DER KAN FÅ ETHVERT HJEM TIL AT SKINNE

Kay Bojesens polerede NEST skål tilføjer et sofistikeret og smukt skær til den fælles bolig, og er samtidig en festlig gave at modtage i forbindelse med den særlige dag.

NEST skålen blev oprindelig skabt som en dekorativ frugtskål til jordbær, hvor materialet reflekterer bærrenes røde farver, ligesom skålen også spejler omgivelserne på smukkeste vis. Den polerede skål er også oplagt til at servere salat og lune retter på middagsbordet, hvor de blanke sider vil dekorere tilværelsen i hverdagen.

Ønsker du at sætte et personligt præg på gaven, kan der elegant indgraveres brudeparrets navne eller den særlige dato i bunden af skålen.

NEST fås i både poleret stål og sort ædelstål i størrelsen 27 x 9,5 cm, samt i poleret stål, sort ædelstål og porcelæn i en mindre størrelse på 23 x 8,5 cm. 

KØB NEST →

GØR BÅDE BRUD, GOM & MAVE GLAD

Det eksklusive kagesæt består af det prisbelønnede Grand Prix kagebestik med både kagespade og fire kagegafler, samt Kay Bojesens kagefad i håndglaseret hvidt porcelæn.

Kagesættet er den ideelle gave til brudeparrets hjem, som byder op til endnu flere festlige arrangementer og vil kunne bringe glæde til brud og gom i selskab med gæster og lækkerier, mange år ud i fremtiden.

Kagesættet består af kagefad i hvidt glaseret porcelæn (Ø 29 cm), en Grand Prix kagespade (22,5 cm) og fire Grand Prix kagegafler (15 cm).

KØB KAGESÆT

DEN ULTIMATE MORGENGAVE

Traditionen tro, fortsætter festlighederne også morgenen efter bryllupsdagen, hvor den heldige modtager en kærlighedsgave.
Kay Bojesens sølvarmbånd er den romantiske gave, som holder for evigt. Armbåndet, i sterling sølv, er håndlavet i Danmark og designet af Kay Bojesen.
Få indgraveret initialer eller en særlig dato, for at gøre gaven endnu mere personlig.

RAM PLET MED ET GAVEKORT

Er du i tvivl om hvad brudeparret ønsker sig, eller mangler til deres hjem, er gavekortet gaven, der aldrig slår fejl.

Gavekortet til kaybojesen.dk kan bruges til alt på hjemmesiden, inklusiv både det prisvindende Grand Prix bestik, alt i porcelæn og sølv eller de nye spændende produkter til hjemmet.

Med gavekortet kan de nygifte vælge præcis hvad de mangler i ro og mag.

Du vælger selv gavekortets beløb, som er gældende 5 år frem.

DEN KONGELIGE GARDER OG FANEBÆRER

Kay Bojesens ikoniske garderfigurer er den lille, fine påmindelse om bryllupsdagen, som nemt kan finde en plads i hjemmet og pryde dagligdagen. Den Kongelige Garder er det oplagte bud på en fantasifuld og smuk designklassiker, som er både festlig og elegant.

Vælg mellem Den Kongelige Garder i poleret stål, guldbelagt ædelstål eller i sølv, eller forær den festlige Fanebærer, som kan blive parrets nye faste indslag ved fødselsdage og fejringer.

Den Kongelige Garder og Fanebærer fås i både sølv, guld samt poleret stål og er den perfekte gave til alle elskere af Kay Bojesens legesyge og smukke design. 

De Kongelige Garderne har en højde på 16 cm.

KØB GARDERE →