BRYLLUPSGAVER FOR LIVET

Foreningen af to mennesker, der elsker hinanden, er altid en glædens dag, samt en fantastisk anledning til fejring. Find den helt rigtige gave til det nygifte par, og giv dem en smuk start på deres fælles liv. Vi guider dig til at finde den perfekte gave, som kan vække lykkelige minder fra dagen, samt være med til at skabe nye traditioner og indgå i både de store begivenheder og små hverdagsglimt.

GIV PARRET EN GOD START

Sørg for at brudeparret starter ud med en forskønnet dagligdag, når du giver et flot og funktionelt sæt med bestik, tallerkener eller glas til at dække op med.

Disse gaver vil sprede glæde i hverdagen og minde dem om den lykkelige dag ofte.

 

GAVER TIL ET FÆLLES HJEM

Uanset om det nygifte par træder over dørkarmen til deres velkendte fælles bolig eller starter ud i nye rammer, så vil det føles som starten på en ny tilværelse sammen.

Find en smuk gave, til at markere det nye kapitel, blandt de funktionelle designs til hjemmet, som kan følge parret resten af livet og minde dem om deres lykkelige dag.

TIL KOMMENDE FESTLIGHEDER

Kay Bojesen skabte en komplet serie af designs til baren, alle præget af en organisk og funktionel facon, som holder livet igennem og aldrig går af mode.

Ønsker du at sætte et personligt præg på gaven, kan der elegant indgraveres brudeparrets navne eller den særlige dato på de enkelte produkter. 

Giv de nygifte en festlig start på deres fælles liv med en gave, der lægger op til hyggelige stunder alene og når familie og venner skal samlet til de særlige anledninger.

RAM PLET MED ET GAVEKORT

Er du i tvivl om hvad brudeparret ønsker sig, eller mangler til deres hjem, er gavekortet gaven, der aldrig slår fejl. På den måde kan modtagerne vælge præcis hvad de mangler i ro og mag.

Gavekortet til kaybojesen.dk kan bruges til alt på hjemmesiden, inklusive både det prisvindende Grand Prix bestik, alt i porcelæn og sølv eller de nye spændende produkter til hjemmet.

Du vælger selv gavekortets beløb, som er gældende 5 år frem.

DEN ULTIMATE MORGENGAVE

Traditionen tro, fortsætter festlighederne også morgenen efter bryllupsdagen, hvor den heldige modtager en kærlighedsgave.
Kay Bojesens sølvarmbånd er den romantiske gave, som holder for evigt. Armbåndet, i sterling sølv, er håndlavet i Danmark og designet af Kay Bojesen.
Få indgraveret initialer eller en særlig dato, for at gøre gaven endnu mere personlig.

GAVEN, DER KAN FÅ ETHVERT HJEM TIL AT SKINNE

Kay Bojesens polerede NEST skål tilføjer et sofistikeret og smukt skær til den fælles bolig, og er samtidig en festlig gave at modtage i forbindelse med den særlige dag.

NEST skålen blev oprindelig skabt som en dekorativ frugtskål til jordbær, hvor materialet reflekterer bærrenes røde farver, ligesom skålen også spejler omgivelserne på smukkeste vis. Den polerede skål er også oplagt til at servere salat og lune retter på middagsbordet, hvor de blanke sider vil dekorere tilværelsen i hverdagen.

Ønsker du at sætte et personligt præg på gaven, kan der elegant indgraveres brudeparrets navne eller den særlige dato i bunden af skålen.

NEST fås i både poleret stål og sort ædelstål i størrelsen 27 x 9,5 cm, samt i poleret stål, sort ædelstål og porcelæn i en mindre størrelse på 23 x 8,5 cm. 

KØB NEST →

GØR BÅDE BRUD, GOM & MAVE GLAD

Det eksklusive kagesæt består af det prisbelønnede Grand Prix kagebestik med både kagespade og fire kagegafler, samt Kay Bojesens kagefad i håndglaseret hvidt porcelæn.

Kagesættet er den ideelle gave til brudeparrets hjem, som byder op til endnu flere festlige arrangementer og vil kunne bringe glæde til brud og gom i selskab med gæster og lækkerier, mange år ud i fremtiden.

Kagesættet består af kagefad i hvidt glaseret porcelæn (Ø 29 cm), en Grand Prix kagespade (22,5 cm) og fire Grand Prix kagegafler (15 cm).

KØB KAGESÆT