fbpx

Tallerkner

Kay Bojesen var som en af sin tids mest innovative designere ikke bleg for igen og igen at kaste sig ud i nye materialer til sine eksisterende sølv og trædesigns. Her i kategorien finder du både de ny fortolkede designs i hvid porcelæn, samt en masse af Kay Bojesens gamle originale designs i sølv og træ.

I Kay Bojesens ånd lancerede vi i 2017 en porcelænsserie af fade og skåle taget direkte ud fra hans designs i sølv. Den nyeste tilføjelse til vores porcelænsserie er en middags- og frokosttallerken med udgangspunkt i en sølvbakke designet af Kay Bojesen i 30’erne. Skåle, fade og tallerkner er alle dyppet i en tyk, hvid glasur og går perfekt hånd i hånd med det verdenskendte Grand Prix bestik. Derudover var Kay Bojesen jo uddannet sølvsmed og brugte de første mange år af sin karriere på sølvhåndværket. Kay Bojesen kastede sin kærlighed på funktionalismen, hvor de rene og glatte overflader og refleksionerne i sølvet var udsmykning i sig selv. I dag bliver sølvdelene produceret af en sølvsmed i Danmark og vores brede sortimentet kan, udover de ny fortolkede porcelænsdele, opleves herover.

Viser alle 14 resultater

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.