KAYS JULEKALENDER 
Læg sæt med serveringsske, stegegaffel og sauceske i ‘kurven. og få en mat serveringsgaffel gratis med.

GRAND PRIX BESTIK
KØB HER
TALLERKNER
TIL ALLE RETTER
KØB HER
Tidligere
Næste
Tidligere
Næste

KAY BOJESEN

Kay Bojesen var uddannet sølvsmed, men nytænkte konstant sit håndværk. Han brød med sin samtids normer og blev pioner for det, som vi i dag kender som dansk design. Han gentænkte former, materialer og brugsgenstande, og formåede at skabe mere end 2000 designs.

Kay skabte de fleste af sine designs i 1930erne, 1940erne og 1950erne. Hans evne til at tænke forud for sin tid, opsnappe nye tendenser, og ikke mindst at forblive tro mod sin funktionalistiske designfilosofi har betydet, at hans håndværk i dag er symboler på dansk designtradition.

KUN I DAG

KAYS JULEKALENDER

Bag dagens julekalenderlåge er Grand Prix serveringssættet i mat rustfrit stål. Modtag en GRATIS serveringsgaffel med dit køb indtil midnat.

Det klassiske serveringsbestik fra Kay Bojesen består af en serveringsske (23,5 cm), en stegegaffel (22,5 cm) og en sauceske (18,5 cm). Kun i dag medfølger også en serveringsgaffel (23,5 cm), som gør dig helt klar til alle julens serveringer.

Læg et mat Grand Prix Serveringssæt i ‘kurven. og få en mat serveringsgaffel med i købet.

Tilbuddet gælder kun på kaybojesen.dk og udløber 7. december kl. 23:59.

OBS: Julegaver kan byttes indtil 31. januar 2023

KAY BOJESEN X DBU FANEBÆRER

En unik maskot, skabt i samarbejde mellem DBU og Kay Bojesen ApS til alle danske fodboldfans, der ønsker at hylde de danske spillere og bringe fællesskabsfølelsen fra stadion med hjem i stuerne.

1.350 kr.

BESØG VORES FLAGSHIP STORE PÅ NIKOLAJ PLADS

Oplev Kay Bojesens designunivers i charmerende og unikke rammer på Nikolaj Plads i København K.

Få personlig vejledning om produkterne og være blandt de første til at se nærmere på de seneste nyheder og tilbud.

24-DELS GRAND PRIX BESTIKSÆT

24-dels sættet i mat rustfrit stål, indeholder seks middagsknive, seks middagsgafler, seks middagsskeer og seks teskeer.

Værdi: 4.440 kr.

3.900 kr.

MAD MED KAY BOJESEN

Morten Falk, Babette

COOLER 1947

24-DELS BESTIKSÆT

SALATSÆT

KONGELIGE GARDERE

FROKOSTTALLERKEN

MIDDAGSKNIV

MIDDAGSGAFFEL

KAGEGAFFEL

GAVEKORT

Giv et gavekort til Kaybojesen.dk. Vælg selv beløb

HISTORIEN OM KAY BOJESEN

I 1938 skabte Kay Bojesen den ultimative bestikserie i sølv, skabt ud fra den betragtning, at bestik er redskaber, som nødigt skal stjæle opmærksomheden ved bordet. Alle bestikdelene er tilpasset hånden og munden for at opnå bløde og harmoniske former. I 1951 tog Kays sølvbestik førsteprisen på verdensudstillingen i Milano, og blev herefter navngivet Grand Prix.

LÆS HISTORIEN OM KAY BOJESEN HER

KAY BOJESEN JOURNAL

DBU x KAY BOJESEN

Dansk Boldspil-Union og Kay Bojesen har sammen skabt en unik maskot, der hylder de danske landshold og bringer fællesskabsfølelsen fra stadion med hjem i stuerne.

Læs mere »

MORTEN FALK, BABETTE

Vi har besøgt Morten Falk, som serverede en række enkle, sofistikerede kanapeer, der egner sig perfekt til alle slags elegante sammenkomster blandt venner og familie.

Læs mere »

“GODT DESIGN ER NOGET ALLE HAR RET TIL”

Udvalgte designs fra det store bagkatalog fremstilles i dag i andre materialer end sølv – materialer som stål, porcelæn og træ, der alle er mere økonomisk overkommelige og harmonerer med Kay Bojesens mantra:  ‘Godt design er noget, som alle har ret til’.